T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   projekten > projekt detail

 


 




projekt:

Woerden, De Bosrand - magazijn

plaats:

Woerden

datum:

01-08-2010

fotoboek


Projektgegevens: nieuwbouw magazijnloods

In Woerden is er een nieuw magazijn gebouwd aan de linkerzijde van het tuincentrum. Vanwege de beperkte breedte (6,2 m) is gekozen voor een extra verdieping waarin magazijnruimte, kantine, kantoor en sanitaire ruimten voor personeel gerealiseerd zijn. Hierdoor kwamen er ook meer verkoopmeters vrij in het tuincentrum zelf.
Vanwege de dracht van de grond en de belasting van de magazijnvloer is gekozen voor een onderheide konstruktie en vloer. De betonvloer van 180 mm dik kan belast worden tot 1500 kg/m2. De vloer is tevens voorzien van een vloerverwarmings-installatie. Omdat het magazijn van voor tot achter "vrij" moest zijn vanwege de bereikbaarheid van de buitenverkoop aan de achterzijde, is er gebouwd met portaal konstrukties. De verdiepingsvloer van kanaalplaatvloer elementen kan belast worden tot 500kg/m². Aan de achterzijde van het magazijn is een dakterras gecreeerd met een dakoverstek als rookruimte. De gevels zijn uitgevoerd in 60 mm sandwichpanelen en het dak is geisoleerd met 110 mm PS en is bekleed met traditionele 2-laags dakbedekking. Aan voor- en achterzijde zijn overheaddeuren en loopdeuren geplaats evenals 2 trappen.

Klik hier om naar de algemene website van De Bosrand te gaan.

 

 

 

 

 Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets