T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   projekten > projekt detail

 


 




projekt:

Restaurant serre PAVEROTTI

plaats:

Zoetermeer

datum:

30-08-2016

fotoboek


Projektgegevens: nieuwbouw restaurant serre

Nobutec Tuincentra Projekten B.V. heeft van Rene Bogaart van BIGHORECA te Nootdorp opdracht gekregen tot het bouwen van een volledig glazen restaurant serre. Het project is ontworpen door Architectenburo Jan van Vliet te Leidschendam.

De konstruktie van de restaurant serre is gebouwd op het dakterras achter Restaurant PAVEROTTI, welke gelegen is aan het Stadhuisplein nabij het gemeentehuis en de Bibliotheek van Zoetermeer. Omdat de treinstellen van de Zoetermeerlijn onder het dakterras doorrijden moesten er speciale maatregelen getroffen worden om te mogen bouwen.

Om de staalkontruktie te kunnen plaatsen is er gebruik gemaakt van een 60 meter torenkraan welke alle materialen over de belendende bebouwing heen moest “kranen”, waaronder een flatgebouw van 29 meter hoog. De torenkraan moest geaard worden en er kwamen verkeersafzettingen en verkeersregelaars aan te pas. In de kas staan geen kolommen door de toepassing van traliespanten met een lengte van 15 meter. Op het dak: isolatie glas in letsel beperkende uitvoering evenals in de gevels.
Om overdag de zon uit de restaurant serre te weren en om ‘s avonds lichtvervuiling naar de omgeving te beperken is er een scherminstallatie aangebracht in het dak zowel als in de gevels.

Komt u ook een hapje eten in de glazen serre. Geopend vanaf oktober 2016.

 

 

 

 

 Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets