T +31 (0)174 385 242        
M +31 (0)644 403 572        
mark@nobutectuincentra.nl        
 

 

 

     

 

 

 

   projekten > projekt detail

 


 



projekt:

Gartencenter Hanns

plaats:

Landstühl, Duitsland

datum:

18-01-2013

fotoboek


Projektgegevens: nieuwbouw entreegebouw en renovatie van gehele voorgevel

Gärtnerei Hanns Landstühl
Tuincentrum Hanss in het plaatsje Landstühl (Duitsland) heeft in december 2012 aan Nobutec Tuincentra Projekten B.V. opdracht gegeven voor de realisering van een geheel nieuw entreegebouw en het renoveren van de gehele voorgevel van het tuincentrum.

Het nieuwe entreegebouw heeft als basis een 16 meter breedkap-kasconstructie met Goosewing grey kleurige sandwichbeplating op het dak en vliesgevelprofielen in de gevels.
De entree wordt voorzien van een overstekende luifel met groter ronde kolommen en een rond sierspant welke beide gepoedercoat zullen worden in een grijze Ral kleur. Het vliesgevelsysteem zal voorzien worden van met 6 mm dik stopselgroen enkelglas. De overige gevels worden beglaasd met stopsel classic groen isolatieglas met een dikte van 16 mm. De isolatieglasruiten in de kop- en zijgevels meten maar liefst 1600 x 1600 mm om een meer ruimtelijk beeld te realiseren. De gevelroeden worden afgewerkt met grijs gepoedercoate aluminium afdekstrippen.

Langs de luifel aan de voorzijde van de bestaande kas en de het nieuwe entreegebouw en deels langs de goten aan de linker- en de volledige rechterzijde, zullen nieuwe boeidelen gemonteerd worden. De huidige boeidelen zullen worden verwijderd en vervangen door boeidelen, in een bij Gartnerei Hanns haar logo passende, rose kleur.
Als toegang vanuit de koude kas naar de bestaande buitenafdeling zal in de bestaande buitengevel een automatische toegangsdeur gemonteerd worden.

 

 

 

 

 Download hier de algemene voorwaarden van Nobutec Tuincentra Projekten B.V.  © 2013 MOS Reclame

tablemenu.php Attached to a Table Cell Positioned with Offsets